Despre chiuvete stricate și vacanțe reușite

M-am obișnuit să alerg singură. Chiar și când cineva vrea să alerge cu mine. Nu mă supăr, dar eu îmi văd de ale mele. Mi-e greu să îmi potrivesc pasul. Am petrecut foarte mult timp în relații, dar asta nu m-a lecuit. Poate și pentru că tot am fost nevoită să întreprind lucruri de capul meu și atunci mi-am asumat independența și cu bune și cu rele. M-am învățat să umblu singură și să mă gospodăresc cum pot mai bine și cum am chef.

Cum necum știu să gestionez și chiuvete stricate, când intră în scenă domnul Marian, instalatorul care își schimbă mereu parfumul și vrea să îl complimentez pentru asta, și se îngrașă tot mai mult. El îmi cere de fiecare dată prea mulți bani, dar face voodoo acolo și apa de la chiuvetă curge din nou, iar wc-ul reîncepe să susure plăcut. M-am obișnuit să stabilesc și vacanțe complicate de capul meu, îndepărtate și scumpe, cu multe prietene ce vin cu planuri bune. Nu-mi trece prin cap că aș putea da socoteală cuiva. Îmi ies amândouă, și chiuvetele și vacanțele, și cu mari satisfacții.

Nu-mi place să schimb anvelopele de vară cu cele de iarnă și nici invers și mă apucă groaza când se strică centrala și lângă mine nu e un bărbat destoinic. Dar până la urmă ceva fac și se rezolvă. Greu, dar merge. Iar asta vine la pachet cu a face tot ce vreau eu în restul timpului, când am anvelopele potrivite deja puse și centrala duduie. Cred mult în felul în care se completează cele două specii, dar dacă bărbatul nu este sau nu prea vrea să își facă treaba la care se pricepe mai bine decât mine, atunci mă descurc. Doar că, după ani de zile de gestionat chiuvete și vacanțe singură, apoi îmi e greu să îmi intre din nou în cap că trebuie să țin cont de altcineva atunci când îmi repar chiuveta și îmi planific vacanța. Independența intră în sânge și se amestecă cu el și e greu să redevii om normal după toate astea.

Reclame

2 comentarii

  1. mariana · aprilie 1, 2016

    Dă o șansă destinului! Poarte apare și persoana justă pentru ambele activități.

    Apreciază

  2. fata veselă · aprilie 1, 2016

    Orice învăț are și dezvăț. :)) Glumesc, dar cred că se poate gestiona frumos și în doi toate problemele.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s