Cum a fost?

Este una dintre întrebările des puse în cuplu. În mai toate cuplurile. Deși uit mereu de existența ei sau dacă îmi aduc cumva aminte sper totuși să scap de data asta, ea vine de fiecare dată, punctuală ca un neamț sărit de pe fix. În același moment, când mi-e lumea mai dragă. Când după o îmbinare maximă, demnă de femeia contorsionistă fără oase, corpurile se despletesc și se deșiră separat, recăpătându-și statutul de organism de sine stătător. Mă găsește la propriu și la figurat cu chiloții jos. Pe cât de des e pusă întrebarea asta, pe atât de tare mă irită. Confirmarea asta smulsă cu forcepsul de la un partener vlăguit nu e demnă. E nedemnă. Mă irită și pentru că n-are noimă. Dacă mi-a placut, bărbat știe deja asta dinainte să mă întrebe. Doar m-a văzut și auzit dându-mă de ceasul morții, eram mai mult decât lângă el. Eram prin el, pe sub el, peste el, împrejurul lui în fel și chip. Mai are probabil și acum bucățele din mine presărate în dezordine pe corpul lui. Cum să nu știe dacă mi-a plăcut. Iar dacă, să zicem, chiar nu știe și el chiar este curios să afle exact, ce șansă am eu să-i spun adevărul? Bărbatul mă întreabă ca să-i spun cât a fost de bine. N-ar suporta alt răspuns și eu știu asta. Și știe și el, bărbat. Păi dacă știe, de ce mă mai întreabă oare? Probabil că nu înțelege cât este de sâcâitor.

Când un bărbat mă întreabă cum a fost, mie îmi vine să-i recit pe dinafară o rețetă de sarmale moștenită din familie sau să cânt un cântecel de cătănie sau să încep să-mi fac manichiura. Doar că sunt bine crescută și răspund cum se cuvine. A fost bine.

Reclame

Un comentariu

  1. Mara · aprilie 1, 2016

    Exista barbati care intreaba asta? Eu nu i-am intalnit! Din partea mea sa le transmiti, candva, daca vrei, ceva de genul: „in primele 30 de secunde a fost sovaitor, apoi s-a indreptat vertiginos spre poarta si … goooollll!”. Daca ai putea cumva reproduce ca si un comentator sportiv (in imaginatia mea suna bine, insa nu stiu termeni sportivi ca sa pot formula exact). Sunt curioasa ce fata ar face 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s