Sexul de la țară versus sexul de la oraș

Bărbații intelectuali sunt o plăcere atunci când îi ai drept companie. Bărbați critici, amuzanți, cinici, leneși, raționali, pasionați de gadgeturi și tehnologie, cu opinii ferme, mari amatori de filme, sensibili la look și appearance cultural. Doar că sexul lor uneori, ce bine că doar în anumite cazuri, tinde să meargă pe aceeași linie intelectuală. Și anume să fie și el un critic în viață, pe alocuri amuzat, ușor cinic, leneș, rațional, pasionat de gadgeturi și tehnologii ajutătoare, cu păreri bine înrădăcinate și frustrări atunci când e contrazis, în nevoie de filme pentru a se simți bine, sensibil și atent la ambalajul teritoriilor de cucerit.

Poate că nici nu mai e nevoie să zic că eu susțin sexul de la țară. Ăla mai din topor care știe ce are de făcut indiferent de starea vremii, cotația la bursă, nuanțe filozofice, rate de leasing și plăți reziduale și creanțe și refinanțări. Sexul care nu se sperie cu una cu două de glume, aspecte culturale, guturaiuri, subînțelesuri, șefi nemernici cu care a avut de-a face în mod indirect peste zi și altele.

Ideal ar fi să reușesc să găsesc un partener de la oraș, cu intelect intelectual, să avem ce vorbi și să o și facem în aceeași limbă. Ideal ar fi însă ca partenerul ăsta să vină dotat cu sex născut și crescut la țară, pentru că acolo lucrurile sunt mai sănătoase și mai aproape de rostul lor. Ideal ar fi ca amandoi partenerii să locuiască în același bărbat, căci altfel este chinuitor și epuizant de ambele părți.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s