Oda moderna pentru mama la fel, de 1 Martie

Poate că o să fiu ocupată de 1 Martie din motive de primăvară și suflet năvalnic și nu vreau să treacă prilejul ăsta nesemnalizat. Așa că eu consemnez de pe acum ce-am de zis. Vreau să fie clar ce mamă tare am. Din niște motive cât se poate de precise.

Mama este restaurantul unde se servesc cele mai bune icre din oraș. Le poți comanda în sistem room service sau poți să te duci să le deguști chiar la restaurant, care reușește să stea deschis și să propună serviciul ăsta exact la orele la care îmi doresc eu. Mama este fabrica de scos pete imposibile. Fabrica lucrează în schimburi, pentru că eu pete produc la foc continuu, așa că mama nu-și permite să se odihnească pe subiectul ăsta. Eu fac mereu comenzi și aduc pete, ea repara tot și livrează lucruri imaculate inapoi. Tot mama este magazinul care găsește o cale să fie flexibil cu clienții lui și livrează la orice oră cele mai absurde cereri, de la un pieptăn cu dinții rari până la un pic de fâs de geamuri, plasturi, ceară de epilat mustața sau pamant de flori. Este singurul magazin la care găsesc absolut orice, și nici nu îmi ia bani pe achiziții. Mama este farmacia ambulantă care vine la bolnav când el are nevoie și are alte lucruri de făcut. Este banca ce oferă credite nerambursabile fără să-mi ceara niciodată acte financiare sau măcar buletinul și îmi acordă finanțe chiar și pentru proiecte abradacabrante. Mama este spitalul de urgență pentru plantele cu care eu nu m-am purtat suficient de frumos. Ea vine cu ambulanța plantelor, ridică pacienții și apoi îi pune pe picioare la ea acasă prin metode numai de ea știute.

În plus, pe lângă treburile și funcțiile administrative, mama este simpatică și veselă și cel mai bun confident. Mama rocks.

 

Reclame

Un comentariu

  1. Marinică · martie 5, 2016

    Foarte drăguț ai scris!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s