Relații reușite sau dezastre la cheie

Bună dimineața. Am o problemă de catalogare eficientă a întâmplărilor mele sentimentale. Mă gândesc așa. Când niște relații au reieșit având la bază niște mari iubiri și au fost în mare parte mișto, dar s-au terminat în praf și pulbere, cum se întâmplă de fapt cu orice relație care se încheie, oricât de civilizat s-ar petrecere lucrul ăsta, oare cum trebuie îndosariate? Drept relații mișto pe perioadă determinată? Sau combinații romantice nefericite care, sperăm noi toți, oamenii, să ducă la un viitor mult mai luminos, acum că știm de ce să ne ferim? Zău dacă știu ce e de făcut.

Dacă le socotesc drept relații mișto, am mari probleme în a înțelege cum de s-au terminat într-așa o stare de spirit proastă. Dacă însă mă răsucesc și aleg să le capsez la capitolul Încercări-sentimentale-nereușite-menite-să-crească-experiența-de-viață-și-să pregătească-alte-relații-care-stau-să-vină-nu-te îngrijora-o-să-fie-bine, tot nu-mi dă chiar cu plus. Căci intensitatea și savoarea lor păreau din categoria de cea mai bună calitate și ceva îmi spune că nu de multe ori ți-e dat să încerci așa ceva.

Așa că am câteva relații importante care sunt ținute prin casă, în dezordine, fără să mă pot hotărî ce să fac cu ele. Asta însă nu-mi convine unul la mână pentru că se prăfuiesc acolo, nerezolvate, și doi la mână, dacă îmi cere cineva un raport în excell, rezultatul va fi destul de confuz.

Reclame

Un comentariu

  1. fata veselă · ianuarie 27, 2016

    Se zice că trebuie să pupi multe broaște până ajungi să pupi prințul. Eu zic să nu-ți bați capul cu amintiri, fă-ți unele noi. 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s