Lasă-mă să-ți arăt defectele mele

Ce face vârsta din om. Cu doi ani mai devreme dacă mă întrebai, aveam o strategie diferită pentru cucerit bărbații. Îmi puneam hăinuța mea cea mai strălucitoare, cea metaforică zic, îmi înfoiam părul, presăram steluțe șturlubatice în ochi, dezveleam dinții cu entuziasm și porneam la cucerit noi teritorii. Eram convinsă că nu multă lume poate rezista unui astfel de atac de mamifer mic și șmecher și aveam dreptate. Reușeam. Doar că apoi strecuram în ecuație defectele și pentru că sunt o ființă nerăbdătoare, nu aveam timp să o fac lin, ci le aduceam pe toate într-o zi acasă. Obligându-l astfel pe personajul colectiv bărbat să se descurce cum o putea.

Dar de-acum s-a isprăvit. Cum văd un bărbat care mă interesează îmi vine să-l ispitesc și să-i arăt degrabă defectele mele cele mai de vază. Mi se pare important să știe încă de la început că, dacă se apucă să se uite chiar și puțin la televizor, o să mă întristez peste limita admisă și o să devin o ciupercă otrăvitoare. Ce să fac, moștenire grea de la fostul meu soț, inginerul fără strop de inimă. E esențial ca bărbatul să știe că mă trezesc în fiecare dimineață cu o cantitate uluitoare de energie în care sunt șanse mari să vreau să-l înfășor, dar seara, înainte de miezul nopții, precum Cenușăreasa, rămân fără strop de zeamă în corp și trebuie să mă încarc din nou cu somn. Sau că vreau mereu la plimbare, mereu, chiar dacă e urât afară. Sau că sunt dispusă să cheltui sume nerealiste pentru vacanțe în tot felul de locuri. Sau că mă posomorăsc pe perioada nedeterminată și nu mai pot funcționa la parametri când bărbatul de lângă mine demonstrează lene, neimplicare, indiferență. Sau că în fiecare weekend de vară vreau să fug undeva și de multe ori și fug.

E greu și așa, nu zic. Dar e mai cinstit. Dacă un bărbat rezistă la asta încă de la început, cu calitățile mele o să se descurce el.

Reclame

2 comentarii

  1. Cris · ianuarie 7, 2016

    :)))) super!

    Apreciază

  2. sananicolau · ianuarie 7, 2016

    Pai nu? 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s