Sexul ca accident feroviar cu supraviețuitori

Arată ca un om normal, n-ai bănui ce zace acolo. De fapt nu dai doi bani pe felul în care se prezintă și nici nu oferă vreun indiciu oarecare despre forța și pasiunea care stau încuibate înauntru, în piept și în blugi. Manâncă precum toți oamenii, poartă discuții civilizate, merge la cumpărături fără să dea de banuit și are dureri de spate ca mai toată lumea. Probabil plătește taxe și stă mult la calculator. Și totuși, când vine vorba despre sex, se schimbă tot. El renunță la costumul anost în care este deghizat în cea mai mare parte din timp și apoi, organ și bărbat, colaborează îndeaproape, într-o armonie supremă și o complicitate demnă de studiat la Discovery Channel, spre uluirea totală a adversarului și succesul suprem al actului cu pricina. Totul este pentru sex și sex este pentru toți.

Chestia e că te lovește un tren și totuși reușești să scapi cu viață. Ai parte de adrenalina care intervine atunci când ești implicat într-un accident și ești buimăcită. Dar când te apuci să-ți verifici părțile corpului și integritatea, în general, constați că ești, culmea, ok. Fără vreo zgârietură. Ba din contră, după ce reușesti să te ridici de jos și să deretici felul în care arăti, realizezi că tot ce simți e de fapt plăcere. Îți mai și vine să zâmbești. Nu pentru vreun motiv, doar așa, să fie. Totul se răstoarnă cu susul în jos, niște minute, cine mai știe câte, nimic nu mai este cum știai. Apoi îți vezi de treburile tale și după o vreme te trezești că te vrei iar să treci ilicit calea ferată. Ca să simți că trăiești și că ești norocos că poți trece iar și iar printr-un accident feroviar cu supraviețuitori.

Desigur, nu am experimentat pe pielea mea așa ceva, eu am fost măritată doar o singură dată. Dar na, mai vorbește lumea.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s