La ce folosesc blind date-urile

Adică vreau să zic la ce cred eu că folosesc blind date-urile pe lângă găsirea acestui personaj atât de râvnit, sufletul pereche. Că sunt bune și la asta, sunt convinsă, speranța moare ultima.

Când am un blind date, sunt obligată să mă explic. Să mă povestesc în câteva cuvinte care să urmărească un fir logic și să mă descrie fără exagerări. Un interlocutor mai atent decât un bărbat care mă vede pentru prima oară, mai ales dacă mă place, nu am cum să găsesc, deci publicul este asigurat. Trebuie doar să ies acolo pe mica noastră scenă, și să mă concentrez să explic, fără dramatisme sau mici dulcegării care să mă pună într-o lumină mai bună, cine sunt eu și ce vreau. De la el și de la viață. Găsesc de cuviință să povestesc un pic și ce-am făcut până acum și apoi să pun pe masă cu sinceritate ce vreau să fac în continuare. Ăsta nu este un exercițiu pe care să îl fac prea des, dacă nu sunt obligată de un blind date. La asta cred eu că folosesc de fapt blind date-urile. La un fel de retrospectivă cinstită a mea cu mine însămi. Ce-am vrut, ce mi-a ieșit, cum m-am repliat când am căzut, ce am de gând în continuare și cu ce fel de personaj masculin alături, dacă e. Deci întâlnirile astea sunt un fel de igienă personală foarte folositoare, care mă ajută sa-mi pun lucrurile în perspectivă. De multe ori nu mă luminez asupra unor lucruri decât atunci când le expun la un blind date. Cum ar fi că eu schiez si înot și merg pe jos și merg cu bicicleta și îmi place mult natura și nu mă plictisesc la țară și când ninge fug afară și scot limba să prind fulgi și sunt entuziastă din fire și nu mi-e lene niciodată și ador să facem un foc undeva seara și să ne uităm la el și îmi place să merg la concerte și îmi place să călătoresc și aș fi bucuroasă să stau lângă cineva care crede că e mișto stilul ăsta de viață sau măcar o parte din el.

Când trebuie să explic cum sunt la un blind date, mă înțeleg mai bine pe mine însămi. Căci eu, ca mai toată lumea, sunt mereu mereu în schimbare.

Reclame

Un comentariu

  1. boemul · decembrie 15, 2015

    şi-ncă n-ai fost la speed dating 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s