Intimitatea de sub luciul apei

Mi-au trebuit 4 ani de înot temeinic pentru a-mi veni ideea de a mă uita cu atenție sub apă, să văd ce fac ceilalți oameni din bazin. Am făcut-o întâi din plictiseală, dar s-a dovedit așa de interesant încât nu m-am mai putut opri. Sub luciul apei, oamenii nu stau în banca lor, ci fac chestii.

Dacă nu știați, sub apă oamenii au un fel de limbaj al corpului special, neîngrădit. Asta pentru că ei cred că nu îi vede nimeni de la brâu în jos, așa cum unii șoferi se scobesc în nas, dinți și urechi la stop, crezându-se într-o singurătate totală și bizuindu-se că mașina le conferă superputeri și anume capacitatea de a fi omul invizibil, deși tot Bucureștiul este acolo, împreună cu ei, ba chiar îi privește intens. Bine, nu știu cum de le-a venit așa o idee trăznită celor de la piscină, pentru că în apă suntem mulți și mai mereu stăm pe la fund. Piscina e clară, valuri nu există pentru a ne tulbura vederea, astfel încât, cum bagi capul nițel în apă, cum vezi pe cineva scărpinându-se în fund sau aranjându-și chestiile pe care le au sub slipi si sutiene. Unii domni cu mustață se joacă cu picioarele în moduri foarte caraghioase când sunt în repaos, în timp ce cu sfertul de sus al corpului lor stau superserioși și chiar poartă conversații docte cu doamne la fel de serioase care și ele, în timpul ăsta, umblă în voie la slipi sau mai știu eu ce.

Așa că, dacă nu ai program pentru weekend, asta poți să faci. În loc să citești sau să te uiți la un film, mai bine te bagi sub apă și te distrezi de mama focului văzând ce lucruri intime aleg oamenii în toată firea să facă de față cu mulți alți oameni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s