Am cunoscut un bărbat

Am cunoscut un bărbat special, la un blind date. M-am prins iute că suferă de mania persecuției, chiar dacă am stat de vorbă în tete a tete doar vreo 3 ore. S-a întâmplat acum ceva vreme dar n-am putut povesti de atâta uimire până acum. Am vrut să uit că există asemenea specimene pe lume, dar parcă e mai bine totuși să vorbim despre ele.

Ei, și bărbatul ăsta a reușit, în decurs de 3 ore oarecum plăcute, mi s-a părut mie, să mă ceară de nevastă, să-mi spună câți copii facem noi doi, să-mi explice unde o să locuim, să mă atingă de două ori pe mână, să-mi propună să plecăm atunci, târziu în noapte, undeva departe, concret, și să mă întrebe dacă n-am eu un plan pentru ziua de mâine care să-l includă. Femeie minionă dar trecută prin multe, am rezistat atacurilor sale invadatoare cu brio (mi s-a părut mie). Iar el a părut să răspundă foarte ok și să nu se supere. Totuși, ceva l-a dat gata. Chiar dacă nu a fost aparent lezat când am refuzat să dau curs pe loc cererii în căsătorie și nu am crâcnit că da sau ba când mi s-a propus numărul de copii pe care să-i croim împreună, când n-am marșat la invitația de a fugi împreună în noapte pe tărâmuri îndepărtate, când nu l-am invitat a doua zi să facem ceva, când nu am răspuns afectuos atingerilor ci am rămas înțelenită, ca un cal lemn, și când n-am fost de acord fățiș să locuim unde a zis el să locuim, ceva tot l-a dat gata iremediabil. Așa de tare l-a supărat că n-am fost de acord să-l pup de la revedere pe gura lui necunoscută, cu limba mea încă deloc curioasă, încât n-a mai vrut să audă de mine niciodată. Mi-a dat unfriend, m-a anulat din toate planurile lui, deși erau atât de serioase și pe jumatăte deja puse în practică, în mintea lui. Eu cred că bine a făcut. Căci chiar dacă el arsese, în mintea lui, toate aceste etape, adică ne căsătorisem și făcusem deja copii și locuiam, firește, împreună, și aveam plănuit tot viitorul începând din noaptea aia fatidică, eu nu arsesem nimic. și nici nu voiam să ard ceva împreună cu el.

Reclame

Un comentariu

  1. radu · decembrie 7, 2015

    Ai fi uimita daca ai afla cati barbati isi inchipuie ca femeile singure de varsta ta sunt o prada usoara, ca ei cred in sinea lor ca le fac un bine. S-a suparat omul, cand el vine cu penisul lui sfant si iti promite ca iti daruieste copii, si se chinuie sa abereze 3 ore iar tu in loc sa pui botul ce faci? Sincer nu stiu ce femeie ar pune botul la asa ceva, chiar si cele mai tinere, sau proaste tot au un instinct natural de a filtra dubiosii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s