Despre șolduri late și șolduri normale

Mi s-a spus la un moment dat, la începutul vieții mele sentimentale, romantice, că femeile cu șolduri late prezintă un avantaj competitiv necontestat în dormitor. Eu eram tânără tare și am făcut ochii mari. Persoana de parte bărbătească care îmi spunea lucrul asta era om serios, chiar dacă fără păr alb în musteti, așa că l-am și crezut. Eram convinsă că el este reprezentantul vocii masculine pe acest pământ.  Eu însă, eu aveam șolduri normale. Oare nu eram ok?

Avantajul, mi s-a explicat, este stabilitatea în pat. Femeile cu șolduri late, mi-a zis O., un bărbat care mi-a plăcut mult, au stabilitate în pat. Adică, mi-am închipuit eu, fără prea multă experiență, odată ce le așezi frumos în poziția corectă, nu alunecă, nu se rotesc anapoda stânga dreapta, nu se răsucesc fără vrerea lor, scălâmb, pe o parte. Părea că am înțeles cum e treaba cu femeile astea cu șolduri late. Unde le pui acolo stau. Dar cu mine cum rămâne? Adică eu nu prezint interes și stabilitate din pricina firavelor mele oase pelviene? Oh, ce grozăvie. Dar m-am liniștit singură apoi spunându-mi că, probabil, eu compensez cu nivelul de împănare al oaselor respective. N-am eu șolduri late dar am destulă cărniță pe ele încât să sper, bunăoară, la mult râvnita stabilitate.

Astăzi, O. e dispărut de mult. Poate că e ascuns în poalele unei femei cu șolduri late care nu îl dezamăgeste niciodată, căci o găsește mereu acolo, înțelenită în așternuturi din pricina biologiei ei prielnice. Sau poate nu. Dar m-am prins de ceva vreme că șoldurile mele sunt chiar ok. Chiar dacă, uneori, în momentele cheie ale unei vieți, sunt în pericol iminent de a glisa, și a glisa, și a glisa încă o dată.

Reclame

2 comentarii

  1. boemul · noiembrie 27, 2015

    nu ştiu alţii cum sunt, dar ca bărbat foarte masiv îţi pot spune că apreciez şoldurile late. dar nu neapărat în poziţia respectivă 🙂

    Apreciază

  2. radu · decembrie 2, 2015

    Am mai auzit eu femei mega-grase ( deci nu 10-20 kg in plus) care cred ca e un avantaj sa ai solduri late si sanii mari ca cica asa au auzit ele ca le place barbatilor. E un mit propagat de grase cred, si oamenii comozi, se stie ca femeile cu solduri late nasc cel mai usor, dar cu sexul nu are nici o legatura pentru ca preferintele barbatilor sunt variate. Da, imi plac si femeile cu forma de clepsidra, imi plac si soldurile mari, sanii mari, dar nu o sa elimin o femeie doar pentru ca nu se incadreaza in standardul asta.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s