Cum contribui eu la bunul mers al țării mele

Când mă concentrez să-mi iasă ceva, nimic nu îmi stă în cale. Mut munții din loc și fac o plajă în locul lor cu doar o ridicătură de sprânceană sau maximum două. Faptul că nu am multe realizări uluitoare la activ nu înseamnă decât că n-am avut suficient timp la dispoziție și nici nu mi s-au supus atenției proiecte care să mă însuflețească tare, și pentru care să mi se pară că merită să lupt. Dar uite, vă povestesc două chestii mici mai jos, și apoi sunt sigură că o să mă căutați voi pe mine și o să mă trageți de haine să îmbrățișez proiectele și ideile pe care le vreți neapărat transformate în realitate, și o să încercați să mă mituiți pentru a mă face să ader la cauzele voastre.

Eu m-am angajat săptămânile trecute la un job serios, cu normă întreagă, și la foarte scurt timp, la știrile de la ora 6pm cineva a anunțat la radio cu o voce gravă că premierul a declarat că în sfârșit numărul angajaților l-a depășit pe cel al pensionarilor. Nu știam că eu sunt soluția, aș fi făcut-o mai demult. Ce să zic, eu m-am bucurat ca în sfârșit contribui cu ceva semnificativ la PR-ul și bunăstarea țării mele, și am crezut că e pură întâmplare. Până când, înnebunită de întâmplările din Colectiv, am ieșit și eu o dată în stradă. Nu mai ieșisem de multă vreme, de la Roșia Montană, dar acolo am participat cam anemic, între scos și întins rufele din mașină și un job nesuferit care mă chinuia ca pe hoții de cai când eu de fapt sunt negustor cinstit. și a doua zi a picat guvernul și și primarul rușinos cu nume de eroi de filme cu bătăi din anii ’70. O singură seară mi-a trebuit și s-a rezolvat. Apoi mi-am văzut în continuare de ale mele.

Prin urmare, dacă aveți pasiuni legate de intrarea în Schengen, de cotele de emigranți, de influențarea tva-ului, de punți și zile libere date de la guvern, de asigurare medicală care să includă și stomatologie de calitate fără un ban în plus, de vaccinare sau nevaccinare, de salvarea pădurilor și de stoparea activităților economice care poluează țara noastră mișto în diverse feluri sau mai știu eu ce, ziceți. și și dacă vreți că ministrul sănătății să fie știm noi cine, cred că pot să fac și asta. Faceți dumneavoastră o cerere și se rezolvă. Doar cu buletinul.

Reclame

Un comentariu

  1. Cris · noiembrie 16, 2015

    :))) Ma gandesc si te anunt!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s