Strategia pentru cucerit single moms

Un prieten bun al meu care e de altă nație și locuiește pe alte meleaguri, mi-a povestit că are o strategie pentru cucerirea mamelor care s-au despărțit de bărbat. Întâi mi s-a strâns puțin inima când s-a apucat să-mi povestească, pentru ca fraternizez cu mamele care cresc singure copiii. Mi se pare că sunt curajoase și eroine și să știi că un bărbat are o strategie comună pentru ele de a le baga în pat, parcă nu-ți vine la socoteală. Apoi însă, poate tot pentru că țin cu aceste mame, m-am gândit că e bine ca ele să știe ce șmecherii s-a gândit un bărbat să facă pentru a le cuceri. Și că poate e bine să vadă cum se vede și din partea cealaltă. Și acum să începem.

Mi-am dat seama că mamele astea sunt extrem de ocupate și nu prea au timp de nimic. Așa ca atunci când trebuie să le scot în oras, mă duc cu jumatate de oră mai devreme la ele acasă. Pe o single mom care se pregătește să iasă la o întâlnire o găsești întotdeauna cu o chiuvetă de vase nespălate, casa într-o dezordine destul de semnificativă. Când îl văd la ușă pe prietenul ăsta al meu, acest serial mom lover, single moms se fâstâcesc și se scuză că nu sunt gata. Dar apoi, în timp ce ele se pregătesc în grabă să iasă, el se apucă și spală maldărul de vase. Strategia asta nu dă greș niciodată și astfel, de fiecare, prietenul meu câștigă simpatia acestor femei pe loc. Doar cu o chiuvetă de vase. Atât. Recunoștința lor pentru ajutorul ăsta venit în mod miraculos este așa de mare încat lasă garda jos mult mai repede decât ar face-o în mod normal. Și știind eu asta, mă gândesc că primul lucru pe care ar fi bine să facă o mamă single pentru sine și viața ei, ar fi să-și ia o femeie care să le ajute la treburile casei, dacă își poate permite. Sau să-i facă mamei ei o cheie, dacă mama este în același oras. Asta ca să contracarăm personaje cum prietenul meu bun, care au prins șmecheria și profită ilicit.

Reclame

Un comentariu

 1. DianaCj · noiembrie 17, 2015

  Ce tare!
  Nu trebuie sa ne suparam prea tare pe prietenul tau. Macar ajuta, chiar daca are si ceva interes acolo 🙂
  Acuma, ca s-o zicem pe aia dreapta, si mamele cu sot acasa au un maldar de vase in chiuveta. Uneori si pe langa chiuveta. Apoi, fac ele ceva, eventual rotesc inelul Arabelei, si bum… vasele dispar…
  Mda… eu am masina de spalat vase. Recomand cu caldura.
  Mi-as dori tare mult una de strans hainele aruncate peste tot.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s