Să te ferești de bărbatul cu start-up

Un bărbat care are un start-up nu se mai gândește la altceva decât la start-up-ul cu pricina. Chestia asta are valoare de lege, acum m-am lămurit. Aviz amatoarelor. Poate că face asta nu din pricină că e ticălos, ci pentru că nu are încotro. Sunt șanse mari să fie așa. Dar cui îi mai pasă. Cert e că bărbatul cu start-up nu mai are loc în inima și viața lui pentru încă o vietate de care să se preocupe și de ale cărei nevoi să țină seama. Start-up-ul îi înghite toate sucurile esențiale din corp și bărbatul rămâne astfel, după o așa înfruntare care se ține în fiecare zi, sleit, inert, terminat.

Un start-up îl trage pe bărbat de mânecă încă de la prima oră a dimineții. Bărbatul ia micul dejun cu start-up-ul, sare peste prânz și se întoarce pentru cină pe care o ia tot cu ochii, mintea și corpul întreg concentrat asupra acestui nou pui cu alură de business. O femeie care vrea musai să stea lângă un bărbat care tocmai și-a început o afacere trebuie să știe că orice dorințe, preferințe, nevoi sau urgențe va avea ea lângă acest bărbat, ele vor fi întrecute în amploare și importanță de cele ale start-up-ului. Ea va rămâne mereu a cine-mai-știe-câta-roată-la-căruță. Mereu neglijată, uitată, dată deoparte. Orice-ar fi și în orice poziție, deși nu face sex, start-up-ul este mai sexy decât tine.

Am pierdut ocazia să îmi găsesc un soț în cadrul emisiunii fermier caut nevastă. Acum, când m-am trezit eu, cred că emisiunea s-a și sistat. Toți fermierii au plecat acasă, cu nevestele lor cu tot. Nici cu pădurarii nu mi-e rușine. Ei sunt păsări rare, de găsit doar în pădurile pe care le gestionează, și de obicei alte păsări locale au grijă de ei. Așa că tot ce am de făcut este să aleg dintre un corporatist, încă un antreprenor la început de drum, un antreprenor la mijloc de drum, un lucrător la stat, un om cu bani de-acasă sau un trântor. Sigur, oferta e bogată.

A, și încă ceva. Probabil că singurul lucru mai rău decât un iubit care are un start-up ce merge este unul cu un start-up care nu merge.

PS: Bineînțeles, orice asemănare cu persoane si situații reale e ridicolă și neavenită.

Reclame

Un comentariu

  1. Catalin Schaer · octombrie 22, 2015

    Sa incerci cu un bucatar sau, mai rau, cu un chef. Barbatul cu start-up ti se va parea darul lui Dumnezeu pentru femei :))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s