Am aflat. Și acum ce e de făcut?

Cum era zicerea aia care sucește mințile oamenilor la ceas de înțelepciune? Dă-mi Doamne puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența dintre ele. Hihi. Haha. Ei bine, eu am aflat că există un temei științific serios pentru care bărbații ne fac să înghețăm în mașini, birouri și dormitoare. Deci nu am ce schimba și îmi trebuie fix puterea de a accepta, cum zice la maxima de mai sus și în alte ziceti de tip Tony Poptamas. Acum now what?

Articolul despre care vorbesc este ăsta și el arată cu grafice și tot tacâmul cât de diferiți suntem noi, femeile și bărbații, la încă un domeniu. De parcă diferențele existente nu erau suficiente deja. Acum știu că bărbații nu de ticăloși ce sunt au nevoie de mult mai multă răcoare și ei au înțeles, dacă au citit articolul ăsta, că nu de nerezonabile ce suntem vrem să îi vedem transpirând. Și cu toate astea, eu nu pot să las de la mine și ei nu au cum să lase de la ei. Eu nu vreau să-mi sufle nimeni în ceafă, să-mi usuce ochii, să-mi înfunde nasul, el crede că ne prăpădim de arșiță și murim dacă nu dăm drumul la aer. Chiar și când vine toamna și răcoarea plăcută, naturală invadează tot, bărbatul tot mai vrea aer condiționat. Nici nu știu dacă mai simte pe bune căldură, dar nu cumva vrea să se simtă prins pe picior greșit. Bărbatul vrea aer condiționat până prin octombrie în timp ce femeia, dacă l-a deschis vreodată, a terminat cu el în august, după Sfântă Mărie, când oricum îți pui pălărie.

Știința a fost bună că ne-a informat, îi mulțumim frumos. Însă elefantul grațios din cameră, atunci când un bărbat și o femeie se află împreună într-o incintă închisă, rămâne acolo.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s