Dacă Lidl ar fi bărbat

Eu vibrez de dorință ca partenerul să intuiască ce-mi doresc, să știe ce am nevoie fără să rostesc o vorbuliță. Și totuși, de cele mai multe ori rămân cu buza umflată când vine vorba despre partener. Ce bine că există totuși cineva pe lume care să-mi aline frustrările în domeniu și-mi umple golurile sufletești. Lidl.

Dacă vreau să alerg și n-am bustiera potrivită, Lidl face ce face și pune in coșurile alea ale lui din întreaga țară, că știe el că eu călătoresc mult și poate am nevoie de ea în Galați, exact bustiera visurilor mele. Dacă vreau să-i iau tensiunea unei mătuși, Lidl vorbește în țara lui de baștină și aduce, fară prea multă vorbă și tocmeală, o seamă de tensiometre pentru mătușa asta a mea. Pe alese. Dacă mi s-a rupt un nasture, Lidl se dă de trei ori peste cap și, data următoare când mă duc, găsesc în rafturile lui truse de cusut colorate și lucitoare. Când vreau să schiez și am cam rămas fără ciorapii aia magici, Lidl aduce imediat, și pune lângă ei și niște bluze de corp, pentru că se gândește că aș putea avea nevoie și nu mi-am dat seama. Lidl face și chestii năstrușnice, doar pentru mine. A aflat că anul ăsta mă dau în vânt după espadrile și s-a executat. În plus, pentru că s-a prins că îmi plac undele modele de sandale de la fete, deși avea asemenea exemplare disponibile doar până la numărul 34, a lăsat de la el și a adus doar o singură pereche, culoarea mea preferată, numărul 35.

Dacă Lidl ar fi bărbat, l-aș lua de nevastă. Dar Lidl este doar un supermarket și deci trebuie să mă resemnez.

Reclame

2 comentarii

  1. lampa · septembrie 2, 2015

    pfiuuu! purtati 35? stiu pantofi minunati nr.35 pe care putine doamne ii cumpara. vreti sa ne facem prietene secrete (doar) de cumparaturi de pantofi ? tonul meu e glumet, dar oferta e serioasa , de draga ce-mi sunteti! si pantofii -mi sunt dragi si stau cuminti pe raft si n-are cine sa-i cumpere! vreti? vreti?

    Apreciază

  2. sananicolau · septembrie 17, 2015

    Da:)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s