cosmeticale in teste

Am primit de la Optimashop.ro produse cosmetice cu care sa ma joc si nu am pregetat.

M-am distrat bine intai si intai cu o cremuta antirid de la SVR cu apa termala care energizeaza tenul si ii da sa bea apa pe saturate. Asa a fost. Genul care nu ingrasa fata si e cumva elastica, asa. Mi-a placut. Sora ei Densitium, gandita pentru mai multa fermitate, a fost si ea in regula. Nu prea imi place mie sa ma dau cu crema, dar chiar au fost ok.

Cred ca cel mai tare mi-a placut crema ounctuoasa pentru corp XERIAL10 care m-a ajutat sa nu mai am, in sfarsit, piele de crocodil la iesirea din iarna. Am aplicat zilnic si chiar m-a tinut cam 6-7 ore, spre deosebire de alte tot felul de potiuni pe care le-am folosit si care m-au ajutat, fiecare, maximum 2 ore. Daca ar fi sa aleg una dintre ele care mi s-a parut eficienta tare, ea este. Am mai primit lapte hidratant pentru corp cu apa termala Saint-Gervais Mont Blanc pentru piele normala is sensibila si cu asta ma mai dau inca, ca m-am obisnuit.

Cu apa termala am crezut intai ca nu am ce sa fac, ca doar e luna martie si nu imi arde sub nicio forma sa ma racoresc. Din contra. Dar mi-a dat apoi prin minte sa o iau cu mine la sala si tare bine a fost sa-mi dau cate un fas-fas la jumatatea orei si apoi in vestiar, sa scap de arsita provocata de prea multa miscare in forta. Asa ca acum tubul sta cu mine la alergat si sala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s